De poppers drug: Wat is het ?

February 7, 2022

Je hebt er vast wel eens van gehoord; de poppers drug. Deze drug werd origineel in de jaren ’70 gebruikt als geneesmiddel tegen hartklachten of ernstige astma-aanvallen. Tegenwoordig worden poppers voor hele andere doeleinden gebruikt.

Poppers komen in kleine flesjes en de vloeistof die in het flesje zit wordt verdampt en adem je in via de neus. Poppers zorgen ervoor dat bloedvaten verwijden. Ook wordt het lustgevoel versterkt, vallen remmingen weg en krijg je een opgewekt en stimulerend gevoel. Deze effecten zorgen er op zijn beurt weer voor dat het een positief effect heeft tijdens de seks.

Hoe werken poppers?

Poppers komen dus in kleine flesjes. Deze kan je online bestellen of in de erotica winkel. Wanneer je dus een flesje open maakt, wordt de vloeistof die erin zit verdampt en deze snuif je vervolgens door je neus op.

Het effect is direct te merken, maar het houdt niet lang stand. Deze drug wordt voornamelijk gebruikt door homo’s om hun orgasmes te stimuleren. Het orgasme gevoel wordt namelijk veel intenser als je poppers net voordat je klaarkomt gebruikt. Het versterken van het orgasme gevoel gebeurt niet alleen bij mannen, ook bij vrouwen kan het de orgasme versterken.

Tips voor het gebruik van poppers

  • Slik poppers niet in
  • Raak de vloeistof niet aan
  • Combineer poppers niet met andere medicatie of drugs
  • Vermijd poppers met isopropyl nitriet aangezien dit slecht voor de ogen is
  • Gebruik poppers altijd op een veilige plek
  • Gebruik poppers niet in de buurt van ontvlambare producten, zoals kaarsen bijvoorbeeld.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *